No niin aikaisemmin tuolla esiteltiin pojan tumppua, tosin vaan sitä ensimmäistä, nyt pitää päivittää sekin tilanne, että tumppu on saanut kaverin. Ja toki tämä täytyy myös todistaa ;) (Ai niin tumppujen alla on itselleni tekeillä oleva, mikäs muukaan kuin verkkoponcho, valmistuu jahka saan lisää lankoja..)

225626.jpg

Hmm... kyllä tuossa toisessakin on peukalo paikallaan, taas ollaan ajateltu viimeistä yksityiskohtaa myöten ennen kuvausta =)

-Lisäksi kokeilin "helmineuletta" mitä tämä ei varmaankaan ole nähnytkään, mutta kivannäköinen siitä tuli jokatapauksessa...

225629.jpg

Minun täytyy perehtyä kamerani käyttöohjeeseen, koska tuppaa ylivalottamaan herkästi lisäksi monia muitakin epäkohtia... syyhän ei ole kuvaajassa ollenkaan. ;)

Lanka jälkimmäisessä Novitan Samos. Kaipailin bambupuikkoja tähän lankaan, koska luistaa näin aloittelijalla aika pahasti, ´joustinneulekkin jäänyt vähän plöröksi, mutta ei anneta sen menoa haitata.

26.10

Jälkikäteen lisättynä viitaten noihin bambuihin: Muuten ihan toimivat ja hyvältä tuntuvat puikot, mutta en käsitä puikon ja vaijerin välistä "möttiä" vähänkin jos tekee naftimmalla käsialalla jää silmukat alati möttiin jumiin, tämä taas hidastaa oleellisesti työn kulkua =( Tuotekehittelyä voisi mielestäni hieman jalostaa!