Vihreäomena rantautui kotiini kaupungista, tarkkoittanen siis langanväriä =) tästä olisi tarkoitus tehdä parhaalle lapsuudenystävälleni pitsineulehuivi. Aloittelin tänään ostamastani langasta "omppuhuivia" mutta jotain tässä ohjeessa teen väärin, koska silmukkamäärä vaihtelee. Toinen huivini (pashmina) taas pysyy alati samoilla silmukkamäärillä, vaikka periaate on kummassakin sama, eli siinä taas en tee virheitä. Omituista! Tarvitsen siis ystäväni apua ratkaisemaan kanssani tätä ongelmaa, ennen en uskalla tätä jatkaa, koska tästä täytyy tulla täydellinen, lahjaksi kun on siis menossa =)

233806.jpg

Tässä yläkuvassa siis tänään aloittamani omppuhuivi. Hups jäin kiinni... no onhan ne bambut, pakko nekin oli siis ostaa samalla reissulla =) Alemmassa kuvassa...

233805.jpg

on Alpacasta aloittamani pashmina, jonka kohtaloa en ole vieläkään päättänyt. Puikot olisi pitänyt siis olla isommat, nythän tuon kuvan perusteella ei voi juuta eikä jaata varmaan sanoa, koska kuvio ei kyllä erotu kauhean hyvin.

233801.jpg

Värisävyjen vertailunvuoksi laitoin vielä kaverukset rinnakkain. Omppulanka näyttää ehkä inasen tummemmalta kuvassa kuin oikeasti onkaan.

kello: 20:22

Purin ompun alun ja päätin tehdä tuolla Novitan (klubin) Pashminan ohjeella... Hyvältä näyttää ja mikä tärkeintä silmukat pysyy samana =) Tosi sekavaa, mutta yrittäkää pysyä kärryillä.