Onpa jotenkin harmaa päivä ja lisäksi vielä höystettynä kovalla päänsäryllä. Poika on  kuumeessa ja kovin on reppanan oloinen, vaikka yleensä ei ole moksiskaan. Eilen yöllä tosin oli kuumetta (kainalosta mitattaessa) 38 astetta, eikä uni meinannut siitä syystä tulla. Tyttökin lopetti muutamapäivä sitten antibioottikuurin, jonka söi korvatulehdukseen. Tosin taidetaan käydä kuitenkin jo ensiviikolla lääkärissä näyttämässä korvia, eikä odotella 3viikkoa jälkitarkastusta. Se on tämä äidinvaisto.

Nyt täytyy sitten keksiä jotakin mukavaa syötävää, perheelle ja pojalle jotakin energiapitoista kevyttä, koska ei tunnu mikään oikein maistuvan. Kiisseli voisi olla hänen tämän päivän ruokansa. Jahka pääsen tästä kauppaan, niin päivittelen sitten myöhemmin, että mitä meillä on tänään syöty. Tuskin kuitenkaan mitään monimutkaista, helppoa ja nopeaa voisi olla tämän päivän motto!

Näin uutena bloggaajana olen jo törmännyt ihan vaan muutamiin teknisiin ongelmiin. Sain lisättyä itseni blogilistalle, mutta hetken päästä kun kirjauduin ulos ja yritin uudestaan niin en enää päässytkään kirjautumaan sisään. Vaikka aktivointi mukamas tuli suoritettua menestyksekkäästi. Jaksoi vaan herjata, että kirjautumisessa ei salasana täsmää =( tilasin tiedot postiini ja oikein ne oli, mutta ei siitä huolimatta päästänyt minua sisään. No ehkä myöhemmin paneudun tähänkin asiaan lähemmin