Tämä on näköjään luonnollista jatkumoa tälle kotiruokalinjalle. Tänään siis makkarakastiketta, perunaa ja pakastealtaasta napattuja kukkivia kasviksia.

Makkarakastike

1 pkt uunilenkkiä

2rkl rasvaa

2-3 rkl jauhoja

sipuli

(hieman ketsuppia)

lihaliemikuutio

Anna makkarakuutioille väriä paistinpannulla laita sekaan myös pilkottu sipuli. Kun sipuli on hieman pehmennyt voit laittaa makkarat ja sipulit kattilaan. Ruskista jauhot paistinpannulla rasvassa (itse teen rautapannulla niin voin käyttää metallista vispilää apuna) kun ovat saaneet hyvin väriä lisää vettä. Sekoita niin kauan, että jauhot liukenevat veteen ja pinta pulpahtaa,  sen jälkeen laita kastike kattilaan ja kattila levylle pienelle lämmölle, mausta ja hauduttele kannen alla.

240229.jpg