Hmm... eikö tämä sairastelu koskaan lopu. Tosi vetämätön olo. Jokapaikkaa kolottaa ja särkee lisäksi tyttö oksenteli yöllä eli nyt ollaan sitten tyttöjen kesken kotosalla. Molemmilla loppui eilen lääkekuuri, mutta itseeni nuo tropit eivät kaksisesti tehonneet. 

Stressi: nyt eletään kriittisiä hetkiä etenkin joululahjojen osalta.Tarkoitan käsityöaiheisia joululahjoja sekä joulukortteja, mutta minkäs teet kun ei ole virtaa niin sitä ei silloin ole. Hiljalleen täytyisi  alkaa tulemaan valmistakin. Toisaalta lasken jo päiviä koska alkaa joululoma, niin pääsisi vetämään edes hieman henkeä. Muutamat tentit tosin ennen lomalle jääntiä täytyy suorittaa, kyllä luit oikein....suoritukselta tämä loppukiri tuntuu. Ehkä sitten siinä viikkoa ennen joulua saan jonkin kärpäsen pureman ja loput työt valmistuvat kuin itsellään ;)

No eiköhän tämä tästä hiljalleen... paras olla vaan stressaamatta. Pahimmassa tapauksessahan voi ystäville kääräistä keskeneräiset tekeleet paperiin ja liittää mukaan ohjeet, voisivat tehdä siten itse käsityöt loppuun ja opetella myös tätä katoavaa "kansanperinnettä" käsitöiden osalta.. no vitsit sikseen. Mukavaa päivänjatkoa kaikille! =)