Tulipas tässä aamupäivä askareena pestyä ikkunat, paljon olisi vielä hommia mitä pitäisi tehdä. Jospa pitäisi siis tänään siivouspäivän. Sitä se syysloma tietää  ;)

Kaappiensiivouskin pitäisi tehdä, koska taas on paljon lastenvaatteita ja muuta tavaraa mitä ei tarvitse, harkitsin jo kirpputorillekin menoa. En vaan tiedä, että ottaisinko itsepalvelupuolelta pöydän vai menisikö itse myymään. Kerran vein itsepalvelupuolelle ja sieltä kyllä lähti aika paljon lastenvaatteita ihmisten mukaan, tosin ei kassan kautta. Ei kyllä harmittanut, koska varmasti meni sitten tarpeeseen. On toki joitakin asioita ja tavaroita, mistä mielellään ottaisi sitten hinnan eikä välttämättä haluaisi ihan ilman antaa. Tällaisissa tapauksissa on varmasti parempi, että menee itse myymään.

Mielestäni kirppiksillä on tosi kiva fiilis varsinkin, jos on paljon väkeä, muuten käy tylsäksi. Tosin hintapolitiikka on kovasti muuttunut ja ihan krääsästäkin ihmiset pyytävät mielestäni hirveitä hintoja. Välillä tulee tavaroita vastaan mitkä saisi kaupasta jopa halvemmalla! Nyt olen muutamana päivänä käynyt huvikseni kiertelemässä muutamissa itsepalvelu kirpputoreilla ajatuksena ainakin josko olisi lankoja löytynyt. muutama tullut vastaan, mutta jälleen kerran kaupasta saisi halvemmalla, mikä ihme ihmiset saa hinnoittelemaan kirpputorilla tavaransa kalliimaksi, kuin mitä on siitä itse maksanut?? Erikoista!

Nyt voisi keittää kupposen kahvia ja taas käydä suosikki blogit kurkkimassa... =D

Mukavaa ja aurinkoista (ainakin täällä) keskiviikko päivää!